Mail ons | 0512 - 472091
eric lahuisLahuis Eastermar bv is een veelzijdig, dynamisch aannemingsbedrijf in de grond-, weg - en waterbouw, dat onder leiding staat van Erik Lahuis, een enthousiaste, ambitieuze ondernemer met een deskundige kijk op de branche.

‘goed uitgevoerd (grond) werk vormt
dé basis voor een goed eindresultaat!’
Wij beschikken over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. De prijs/kwaliteit verhouding wordt scherp in de gaten gehouden. Door een heldere communicatie met de opdrachtgever is er vertrouwen in de goede afwikkeling. ‘Dit is erg belangrijk’ aldus Lahuis, ‘want goed uitgevoerd (grond) werk vormt dé basis voor een goed eindresultaat!’.

Veel van de werkzaamheden worden uitgevoerd
ten Noorden van de grote rivieren in opdracht van:

- (Semi) Overheid
- Waterschappen
- Staatsbosbeheer
- Bedrijven
- Particulieren

Het werkpakket bestaat uit o.a. aannemen van projecten, grond-werk voor de woning- en utiliteitsbouw, riolerings- en bestratingswerkzaamheden, damwanden en beschoeiing.

Recente projecten
> Baggeren bronvijvers Springendal
> Aanleg 150 mtr. vlonder, Diever
> Uitgraven en aanvullen van nieuwbouw woningen
> Aanleg beschoeiing, Ootmarsum
> Aanleg diverse tuinprojecten
> Bestratingen rondom bedrijfspanden

Ook voor tuinaanleg, ontwerp en levering van materiaal kunnen bedrijven en particulieren bij dit bedrijf terecht. Voor het uitzetwerk op locatie, maakt Lahuis Eastermar bv gebruik van de one-man-robotic-total station. Een geavanceerd apparaat, waarmee op vakkundige wijze de uitzetwerkzaamheden worden verricht. Korte lijnen en goed overleg vind het bedrijf belangrijk, want iedere opdracht heeft zijn specifi eke aandachtspunten. Tijdige levering en uitvoering van de werkzaamheden volgens afspraak, maken ze tot een betrouwbare partner!

Kortom: Grondwerk op maat!

Certificering

Veiligheid, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Lahuis Eastermar bv is in het bezit van het nieuwste VCA certificaat. Lees meer >

vca1
fundeon


Projecten >

Offerte >