Mail ons | 0512 - 472091
Precisie op maat
Lahuis Eastermar bv heeft de kennis en apparatuur in huis die vereist is bij het begeleiden van onze opdrachtgevers in de grond-, weg-, en waterbouw met het uitzetwerk. Wij maken o.a. gebruik van de one-man-robotic-total- station.

Het digitale ontwerp van uw bouwtekening kan met behulp van autocad worden omgezet naar een digitale kopie op zakformaat naar de Trimble LM80.

Met de one-man-robotic-total-station kan het uitzetwerk door één persoon gedaan worden. Het toestel communiceert met de Trimble LM80, waar de punten van de digitale bouwtekening in staan. Op deze wijze kunnen wij in het terrein op snelle en adequate wijze de benodigde gegevens uitzetten of inmeten. Men kan hierbij denken aan het uitzetten van o.a. grondwerk, hoogten, hei- en boorpalen, funderingen, ankerplan, metselwerk en stramienlijnen. Maar ook het landmeten, inmeten en berekenen van hoeveelheden met betrekking tot zand en gronddepots of afgravingen behoort tot de mogelijkheden.

Met de one-man-robotic-total-station, gaat het uitzetten sneller, eenvoudiger en… kan door één persoon gedaan worden.

Wilt u besparen op uw uitzetwerk, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Certificering

Veiligheid, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Lahuis Eastermar bv is in het bezit van het nieuwste VCA certificaat. Lees meer >

vca1
fundeon


Projecten >

Offerte >